Sportsupplement, betere prestaties en een sneller herstel
Hornet Juice

 

hornet

In ons lichaamsvet is er een overvloedige voorraad energie in het lichaamsvet aanwezig, waar we normaliter geen gebruik van maken. Hornet Juice is de enige sportdrank die het mogelijk maakt om deze energiebron te gebruiken. Daardoor kun je nu op een gezonde manier het maximale uit jezelf halen. Wij zijn ervan overtuigd dat Hornet Juice daarbij een belangrijke rol kan spelen.

Hornet Juice
1z.                = €    1,75
5 z. € 1,70     = €    8,50
10 z. € 1,60   = €  16,00
20 z. € 1,50   = €  30,00
30 z. € 1,40   = €  42,00
60 z. € 1,35   = €  81,00
100 z. € 1,30 = €130,00


Hoe werkt Hornet Juice?

Bij Hornet Juice gaat het niet om de ingrediënten maar om de unieke samenstelling van ingrediënten. Hornet Juice is een wetenschappelijk bewezen sportdrank met een unieke combinatie van 17 aminozuren. Hornet Juice helpt hierdoor het lichaamsvet versnelt om te zetten in energie.
Je lichaam heeft twee bronnen van energie: glycogeen en lichaamsvet. Glycogeen wordt in een korte tijd makkelijk verbrand en fungeert als bron voor uithoudingsvermogen op momenten dat het lichaam een extra energie impuls vereist. Het nadeel is dat je lichaam slechts een beperkte voorraad van glycogeen heeft. Je voorraad glycogeen is niet voldoende om genoeg energie te geven bij een lange training of wedstrijd. Daar tegenover gesteld, is er een overvloed aan vet in het lichaam. Het is alleen, normaal gesproken, vrij moeilijk om dit vet in energie om te zetten.  Hornet Juice werkt door de vetvoorraad om te zetten in een bron van energie tijdens de training of wedstrijd.
Dit resulteert in een langer uithoudingsvermogen en een verbetering in je prestaties bij training en wedstrijd. Je voelt je energieker. Hornet Juice vermindert ook de vermoeidheid en de verzuring van je spieren, waardoor je sneller hersteld bent voor de volgende training of wedstrijd.


Verhoog je atletische prestaties met Hornet Juice

Om verbazingwekkende verbeteringen in je sport prestaties te krijgen, neem je Hornet Juice voor, na en/of tijdens het sporten.
De resultaten zijn zeer positief en wij zijn dan ook erg enthousiast dat wij dit product in ons assortiment hebben. Daarnaast zijn we zelf ook enthousiaste gebruikers!


Ingrediënten

  hoeveelheid per dosering /
1 zakje à 15 g
Percentage dagelijks gebruik
gebaseerd op een dieet van
2000 calorieën
Calorieën 60  
Vet totaal < 1 g < 1%
-          Verzadigd < 1 g < 1 %
Carbohydrate totaal 11 g 4%
-          suikers 11 g  
Proteïne 3,7 g  
Merkgebonden aminozuren complex
L-Proline, Glycine, L-Lysine,L- Threonine, L-Leucine, L-Tyrosine, L- Valine, L-Isoleucine,L- Alanine,L- Arginine, L-Phenylalanine, L- Glutamne,L-Tryptophan, L-Histidine,L- Methionine, L-Serine,L- Aspartic Acid.
3,7g **
**Pencentage dagelijke hoeveelheid niet vastgesteld


Andere ingrediënten

Basterd suiker, Citroenzuur, Silicon Dioxide, Smaakstoffen, Zoetstoffen (Sucralose, Acesulphame K, Neotame).


Verpakkingsvorm

Hornet Juice is een poeder en zit per dosering verpakt in een zakje, er zitten 2 zakjes aan elkaar.


Inname

Het wordt opgelost in water, sap of je normale sportdrank en als zodanig ingenomen.