Verzorgende massage crèmes en olie

Hieronder vindt u een beschrijving van:

  • CHEMODOL massageolie 
  • CHEMODIS amandelolie
  • CUCCIO massagecrème  

chemodol

 


CHEMODOL massageolie  € 9,95

Chemodol massageolie is een neutrale professionele massageolie voor alle soorten massage. Chemodol is gemakkelijk met water afwasbaar en zuinig in gebruik en geschikt voor ieder huidtype. Chemodol heeft een lichte frisse geur, ziet er wit uit en lijkt qua substantie op een mengvorm van olie met emulsie.    


Samenstelling Chemodol massageolie

Paraffinum liquidum, aqua, PEG-7 oleate, stearic acid, amino methyl propanol, methylparaben, propylparaben, fragrance, 2-bromo-2-nitropropane-1, 3-diol.


Waarschuwing

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Voorzichtig bij huidziekten en neiging tot allergieën.


Verpakkingsvorm

Chemodol massageolie zit in een makkelijke doseerfles, inhoud 500 ml.  

 


 

chemodis amandelolie crop

 
CHEMODIS amandelolie  € 14,95

Deze natuurzuivere amandelolie met vitamine E is heel geschikt als basisolie in de aromatherapie en zeer geschikt om mee te masseren. Het is een mooie heldere amandelolie waaraan alle soorten etherische oliën kunnen toegevoegd worden. Doordat het een olieachtige substantie heeft, past deze olie zich snel aan de temperatuur van de huid aan. Zeker als het even in de handen van de masseur opgewarmd is, zal deze olie niet of nauwelijks fris aanvoelen bij het aanbrengen op de huid.


Samenstelling Chemodis amandelolie

Chemodis amandelolie is 100% natuurlijk.


Verpakkingsvorm

Chemodis amandelolie zit in een makkelijke doseerfles, inhoud 250 ml.  

 


cuchoney

 

cuclavendel.jpg

 

Cuccio massagecrème   € 34,50

CUCCIO Naturalé is een hydraterende, niet vette niet olieachtige massagecrème. Deze crème is wat dikker en daarom ook zeer geschikt voor massage en verzorging van het gezicht. Bovendien ruikt deze massagecrème heerlijk, het geeft iets extra en wordt daardoor ook als bodycrème of gezichtscrème gebruikt.


Samenstelling Cuccio massagecrème

Gezien de uitgebreidheid van de lijst met bestanddelen, is deze hier niet vermeld. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons daarover bellen of mailen.


Verpakkingsvorm

Cuccio massagecrème is verpakt in grote potten van 908 gram. De crème is te koop in 2 geurcombinaties: Milk & Honey (zoet) of Rosemary & Cardemom (licht kruidig).