Menu

Multivitamine en Mineralen

NOW Daily Vits, Multivitaminen en Mineralen €29,95

Daily Vits multivitaminen en mineralen helpen om het gebrek aan goede voedingsstoffen in onze dagelijkse voeding op te vangen. In de huidige wereld van verwerkte voedingsmiddelen en snelle levensstijl, krijgen wij meestal niet de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen binnen die wij nodig hebben voor de opbouw en in stand houden van een gezond balans. Daily Vits zijn ontwikkeld om een breed scala voedingsstoffen aan te vullen, welke wij door onze voeding en leefstijl te kort kunnen komen. Daily Vits bevat tevens een mengsel van antioxidanten voedingsstoffen, die uw lichaam bijstaan in het omgaan met dagelijkse stress vanuit het milieu en levenswijze. Deze krachtige antioxidanten bieden bescherming tegen de oxidatieschade die veroorzaakt wordt door vrije radicalen. Verbeterde ondersteuning van het immuunsysteem, verhoogde eiwit- en hormoonsynthese, grotere integriteit van de weke delen en verbeterde circulatie zijn slechts enkele van de vele effecten van deze antioxidanten. De in deze ultieme multivitamine aangetroffen ingrediënten zullen u helpen meer energie en levenslust te krijgen. Daily Vits is op een uitgebalanceerde manier samengesteld, zodanig dat de betreffende voedingsstoffen goed door het lichaam worden verwerkt en opgenomen.

Daily Vits kan

  • Vorming van vrije radicalen (antioxidanten) verminderen.
  • Een gezond immuunsysteem stimuleren.
  • Helpen bij de opbouw van gezonde cellen.
  • Een gezonde hersenfunctie ondersteunen.
  • Een gezonde bloedsomloop stimuleren.
  • Cognitieve functies verbeteren.


Overige toevoegingen

Cellulose, stearinezuur (plantaardige bron), magnesiumstearaat (plantaardige bron), Plantaardige Coating en Silica. Bevat soja-derivaat.

Details

Bevat geen: suiker, zout, gist, tarwe, gluten, melk, ei, schaaldieren of conserveringsmiddelen.

Vegetarisch /veganistisch  product

Aanbevolen gebruik: Vanuit Now Foods, waar het product van is, wordt 1 tablet per dag aanbevolen, bij voorkeur innemen bij de maaltijd.

Bijzonderheden

Waarschuwing: Overdosering van ijzer bevattende producten is een belangrijke oorzaak van fatale vergiftiging bij kinderen onder de 6 jaar. In geval van overdosis, bel dan onmiddellijk een arts.
Er kan een natuurlijk kleurvariatie zijn in dit product.

Verpakkingsvorm

250 tabletten per pot.
Tabletten koel, droog en in de verpakking bewaren. Buiten bereik van kinderen houden!