Menu

Perskindol Active fluid €14,95

Perskindol Active is een spier- en gewricht verzorgend middel op alcohol/waterbasis, respectievelijk gelbasis met plantaardige etherische stoffen, die de doorbloeding kunnen bevorderen. Perskindol Active koelt eerst voor een aangename verzachting en verwarmt hierna met een intense plaatselijke doorbloeding. Dit heeft een ontspanning van de spieren tot gevolg en bevordert het herstel. Perskindol ruik je bij het aanbrengen, maar daarna vervluchtigt de geur snel. 

Perskindol Active kan gebruikt worden bij overbelaste of pijnlijke spieren en gewrichten.
Voor het sporten is Perskindol Active geschikt bij de warming-up ter bevordering van de doorbloeding van de spieren en preventief voor spierkrampen. Na het sporten dient Perskindol Active voor de ontspanning, verfrissing en het herstel van spieren en gewrichten.

Samenstelling PERSKINDOL Active Fluid

Isopropyl alcohol, aqua, menthol, pinus, hydroxpropylcellulose, citrus dulcis, gaultheria procumbens, citrus bergamia, citrus limonum, ethyl acetate, terpineol, terpinyl acetate, benzyl benzoate, rosmarinus officinalis, lavendula angustifolia, geraniol, citronellol, limonene, citral, linalool.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen, bij huidziekten en neiging tot allergieën. Stoppen bij ongewenste reacties van de huid. Niet in of rond de ogen aanbrengen (daarom ook goed de handen wassen na het aanbrengen). Niet gebruiken bij open wonden of onder luchtdicht afgesloten kompressen. Niet gebruiken bij kinderen onder de 4 jr. Bij zwangerschap of borstvoeding uw (huis)arts raadplegen.

Verpakkingsvorm

Perskindol Active is vloeibaar en verpakt in een flesje, inhoud 250 ml.