Menu

Zwangerschapsmassage Veenendaal

De zwangerschap is een hele spannende maar ook een mooie en bijzondere tijd. In deze periode verandert er ontzettend veel in je lichaam. Vooral de spieren, gewrichten en hormonen ondergaan een grote verandering in een korte tijd. Verschillende delen van het lichaam passen zich aan de situatie aan om ruimte te maken voor de baby en je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen klachten met zich meebrengen, zoals: vermoeidheid, slecht slapen, bekkenklachten, nek-,schouder-, hoofd-, rugpijn, kramp in de kuiten, zere benen en vocht vasthouden. Een goed uitgevoerde zwangerschapsmassage kan helpen deze klachten te verminderen of te verhelpen.

Neem contact met mij op

Speciale Massagetafel

In onze massagepraktijk Surrender in Veenendaal hebben wij een professionele massagetafel voor zwangere vrouwen. Deze tafel beschikt over een borstuitsparing en buikuitsparing. Hierdoor kun je comfortabel en veilig op je buik liggen tijdens de behandeling. De buik wordt gedragen door een ondersteunende band in de buikuitsparing, die verstelbaar is. De dikke deklaag van de tafel en de ondersteunende band in de buikuitsparing zorgen voor een optimale ligcomfort. Wij horen vaak dat men het erg prettig vindt om weer eens op de buik te kunnen liggen.

Master Massage Eva Zwangerschapsmassagetafel

Waar moet je op letten

De massage is mogelijk vanaf je 12e zwangerschapsweek tot in principe aan de bevalling, tenzij er complicaties zijn. Het is beter niet te stevig en te diep te masseren en bepaalde acupressuurpunten niet te stimuleren, omdat deze in verbinding staan met de baarmoeder. Bij sommige complicaties tijdens de zwangerschap moet je voorzichtig zijn met massage of wordt het zelfs afgeraden. Breng ons ten alle tijden op de hoogte van uw gezondheidsklachten en overleg bij twijfel eerst met uw huisarts, verloskundige of gynaecoloog. Het beste is om dit te doen bij de volgende klachten: hoge bloeddruk, zwangerschapsdiabetes, trombose, hartklachten, spataderen, extreme vermoeidheid, misselijkheid, medicijngebruik en als er een verhoogd risico is op een miskraam, vroeggeboorte of het loslaten van de placenta.

Klachten verlichten met zwangerschapsmassage in Veenendaal

De zwangerschapsmassage in Veenendaal, gegeven door Massagepraktijk Surrender, kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten of verhelpen. Enkele van deze klachten zijn: vermoeidheid, bekkenklachten, nek-,schouder-, hoofd-, rugpijn, kramp in de kuiten, zere benen, vocht vasthouden, geestelijke en emotionele spanningen. De massage verbetert ook de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor jou en het kindje.  Je ademhaling wordt rustiger en dieper en je komt even helemaal tot rust.

Klik om contact op te nemen