Menu

Vitamine D3 5000 IU

240 Softgels € 15

NOW Vitamine D3 5000 IU is een hoogwaardig opneembaar vitamine D preparaat verwerkt in een softgel. Vitamine D3 zou kunnen bijdragen aan het behoud van sterke botten en tanden. Ook kan het een goede aanvulling zijn voor de calciumhuishouding en voor het proces van celdeling. Vitamine D3 kan ook een bijdrage leveren voor het  immuunsysteem en hierdoor voor een goede weerstand zorgen.

Informatie?

Waarom staat er weinig informatie over de eventuele werking van het product beschreven?
Het is ons helaas niet toegestaan, om meer informatie te geven over de werking van voedingssupplementen. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen wij daarom niet delen. U kunt altijd zelf even op internet kijken en zoeken om wat informatie te vinden over de werking van Vitamine D.

Gebruik

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen en dus alleen te gebruiken door volwassenen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw behandelende arts of apotheker bij zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of andere onduidelijkheden. Het product kunt u het beste koel (maar niet in de koelkast), droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Dosering

Dagelijks 1 tot 3 maal, 1 softgel innemen, het liefst verspreid over de dag bij de maaltijd. Innemen met een voldoende hoeveelheid water. 

Let op!

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor het normale voedingspatroon, maar kunnen een aanvulling hierop zijn.