Menu

Vergoeding

Onze behandelingen worden door veel zorgverzekeraars vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en de aanvullende verzekering die u heeft.

Hoe weet u of u in aanmerking komt voor vergoeding?

Wilt u weten of u voor een vergoeding in aanmerking komt, dan kunt u het beste uw zorgverzekering contacten en vragen of onze behandeling vergoed wordt. Let op!: als u telefonisch contact met uw zorgverzekeraar opneemt, moet u aangeven dat we aangesloten zijn bij een beroepsvereniging en de prestatiecodes 24005  en 24002 hebben. Vraag of 1 van deze codes vergoed worden door u zorgverzekeraar?

U kunt meestal ook in uw eigen polisvoorwaarden lezen of u verzekerd bent voor onze behandelingen. Als u kijkt of u verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen, moet daaronder vermeld staan: Natuurgeneeskundige consulten, code 24005 of Kinesiologie, code 24002 (geen massages!). Als dat zo is, is het van belang dat uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten met onze beroepsvereniging. Vaak staat er ergens op uw polisvoorwaarden een lijst met gecontracteerde beroepsverenigingen.

Hoe krijgt u uw vergoeding?

Nadat u bij ons een behandeling heeft gehad en afgerekend heeft, krijgt u de rekening direct mee. Deze originele rekening kunt u dan bij uw zorgverzekeraar indienen. De zorgverzekeraar zal de vergoeding die aan uw polis toegekend is, aan u overmaken.

Mocht u geen vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar, dan zijn deze kosten meestal wel aftrekbaar als buitengewone lasten bij uw aangifte inkomstenbelasting, mits de bij uw inkomen behorende drempel bereikt is (Volgens de officiële regels van de belastingdienst heeft u daarvoor wel een aantoonbare verwijzing nodig van een arts).

Onze behandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan behandelingen, zoals: bindweefselmassages, sportmassages, zwangerschapsmassages en ontspanningsmassages. Neem voor meer informatie contact met ons op.