Menu

Preventie en behandeling

Een bedrijf of organisatie als een geoliede machine, dat wil iedereen. Een bedrijf, uw bedrijf, draait echter voor een groot gedeelte op mensen. Om dit geheel geolied te laten functioneren, is het van groot belang dat deze mensen goed in hun vel zitten.
Wilt u werken aan het vergroten van het welbevinden van uw medewerkers en het verlagen van risico op klachten en ziekten? Onder de knop consultatie en advies kunt u lezen hoe wij eventueel met u mee kunnen denken in een analyse en hoe wij u kunnen adviseren t.a.v. die punten waar winst op te behalen is. Heeft u geen behoefte aan consultatie of advies, dan is het ook mogelijk om onze behandelingen in te zetten bij bestaande klachten of ter preventie daarvan (denk aan ontspanningsmassage of zwangerschapsmassage).

Preventie

Preventieve maatregelen nemen, blijft altijd de beste manier van investeren in gezondheid. Behalve dat wij daarvoor preventief advies kunnen geven, behoren ook periodieke (preventieve) behandelingen tot de mogelijkheden. Een behandeling is een oppepper voor het lichaam en de geest, het zorgt voor een betere doorstroming en functioneren van de lichaamsprocessen en geeft ontspanning, zowel lichamelijk als psychisch. Men komt letterlijk beter in zijn/haar vel te zitten. Door een preventieve behandeling kunnen we vaak voorkomen dat bepaalde knelpunten in een lichaam zich ook daadwerkelijk tot klachten gaan manifesteren. Zodoende kan (langdurige) uitval op termijn voorkomen worden. Tevens kunnen wij vroegtijdig gesignaleerde problemen adequaat behandelen.

Behandelingen

Hebben mensen binnen uw organisatie al last van klachten? Dan staan wij uiteraard ook graag voor hen klaar. Hoe sneller een klacht behandeld wordt, hoe voorspoediger er doorgaans herstel plaatsvindt. Dit is belangrijk om het chronisch worden van klachten te voorkomen.

Wat uw rol kan zijn en welke die van de zorgverzekeraar

Vindt u het van belang om uw medewerkers te stimuleren en de gelegenheid te geven om van tijd tot tijd door ons preventief of klachtgericht behandeld te worden? Dan kunnen daar verschillende constructies voor bedacht worden. Veel aanvullende verzekeringen betalen (een gedeelte van) onze behandelingen. Mogelijk kunnen er ook afspraken gemaakt worden met een verzekeraar waarbij u bedrijf/werknemers collectief verzekerd zijn. Daarnaast kunt u als bedrijf uw werknemers stimuleren, door bijvoorbeeld financieel zorg te dragen voor dat gedeelte van de kosten van de behandeling die niet door de zorgverzekeraar vergoed worden of door hen een behandeling aan te bieden binnen werktijd. Uiteraard zijn er meerdere opties te bedenken en wij denken graag met u mee.
In een vrijblijvend gesprek (max 60 min), zullen wij uw vragen bespreken en met u zoeken naar een aanbod op maat voor uw bedrijf of organisatie.